Over mij

LieveIk ben een gepassioneerde fotograaf met veel gevoel voor emotie en spontaniteit. Ik vind mensen het leukst om te fotograferen, omdat dit spannend en onvoorspelbaar is. Bruiloften en portretfoto’s vind ik dan ook het leukst om te doen. Daarnaast reis ik graag, en maak ik daar ook veel foto’s.

Ik begon me te interesseren voor fotografie tijdens mijn opleiding Interaction Design aan de kunstacademie. Na een aantal losse vakken hierin gevolgd te hebben, besloot ik na het behalen van mijn diploma nog een Fotografie opleiding te doen aan de Fotovakschool. Sindsdien werk ik zowel als ontwerper als fotograaf.

Ik werk nu 8 jaar als fotograaf en heb al veel verschillende bruiloften mogen meemaken. Iedere bruiloft is toch weer anders, omdat mensen zo verschillend zijn. En dat maakt het leuk en uitdagend.

Bruiloftfotografie

Zoek je een fotograaf voor jullie bruiloft? Die interessante en originele foto’s kan maken, die jullie dag perfect kan vormgeven in een mooi album (of een losse set foto’s)? Dan ben ik degene die je zoekt!

Meestal ben ik de hele dag aanwezig, van aankleden tot en met het feest. Maar ik kan ook een dagdeel aanwezig zijn, bijvoorbeeld bij de ceremonie en receptie, of alleen de locatieshoot doen. Kijk onder prijzen voor meer informatie over de kosten en de verschillende opties.

Portretfotografie

Naast bruiloften ben ik ook gespecialiseerd in portretfotografie. Dus wil je een paar mooie foto’s van jezelf, van je kind/ baby’tje of van je vriendinnengroep? Bij mij ben je aan het juiste adres! Een portretshoot begint bij 100,- euro en duurt gemiddeld 1,5 uur. Langer kan natuurlijk ook, neem contact met mij op voor meer informatie.